Žilina in movies
projection
Tuesday 18. September 2012, 7pm

Žilina vo filmeFourth edition of old Žilina movies viewings, which is a presentation of footage from various periods of life in the city history. There was an important collective of amateur filmmakers working since 60s in Dom odborov. Its members with their feature film works, documentary and commentary works won few international competitions. We now have the chance, to have a glance to archives of those filmmakers, who will introduce their production, focusing on filming Žilina, in person. We´ll return to the time between 60s and 80s, and have a look on Žilina through the eyes of amateur creators. Stray nooks, stories, old and familiar, but unfamiliar faces as well, will be introduced by Mr. Slavomír Chmela and others.

Admission: 3,00 / 2,00 € (adults / students)

Tagged as: , , , , , , , , ,

4 Comments

  1. Prvý ročník vstup: zadarmo, rok 2011: vstup 2 € , rok 2012: vstup 3 €, rok 2013: vstup 5 € ? Či ?

  2. Z celkového zdražovania ma rast vstupného na Stanici trápi najmenej, ak vôbec.
    :)

  3. Tono, oproti minulému roku narástla len cena pre dospelých, študentský lístok je naďalej za 2 €. V porovnaní s ostatnými kinami v Žiline (keď sa bavíme o filmových projekciách) je to stále polovica. Robiť akcie zdarma si nemôžeme a nechceme dovoliť, príjem zo vstupného je pre nás dôležitý, aj keď tvorí ani nie 10% celkového rozpočtu. Každopádne na 5 eurové vstupné si ešte chvíľu budeš musieť počkať .)

  4. Tonko ak sa ti nepáči vstupné na stanici kde sú originálne a jedinečné projekty (koncerty, projekcie..) tak radšej plať v kinách za komerčné filmy dvojnásobnú (ak nie 3,4…) cenu za komerčné filmy, ktoré sa za pár dni tak či tak ukážu na internete, TV..

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics