Do-it-herself: Výroba hračiek
kutilská dielňa (nielen) pre ženy
nedeľa 6. 8. 2017, 10.00 - 18.00

Do-it-herselfUprednostňujete drevené hračky pred plastom? Ak ste niekedy dostali alebo dali vlastnoručne vyrobenú hračku, je vám jasné, že práca a láska, ktoré sú v nej, z nej robia produkt s vyššou hodnotou než hračky z obchodu.

Vŕtačka, píla, brúska – možno ste s nimi nikdy nepracovali, prípadne by ste ich chceli využívať viac a nemali ste príležitosť. Práve vám je určená dielňa, v ktorej sa môžete zoznámiť s elektrickými a ručnými nástrojmi na obrábanie dreva.

Tentokrát budeme robiť hračky pre deti alebo pre dospelých. Môžu to byť stolové hry, autá, stavebné bloky alebo nástroje. K dispozícii tiež budú netoxické látky na povrchové úpravy hračiek.

Dielňa je otvorená aj pre tých, ktorí už vedia pracovať s nástrojmi, ale tiež pre tých, ktorí sa píly nikdy ani nedotkli.

A nenechajte sa zmiasť názvom, tentokrát sú vítaní aj muži. Len nech nie sú prekvapení, ak zistia, že aj dievčatá vedia pracovať s nástrojmi.

V prípade záujmu je potrebná registrácia a informácia, čo máte v úmysle urobiť. Poskytneme vám nástroje a potrebný materiál (na požiadanie). Podujatie je organizované našou holandskou kolegyňou Nienke, hlavným komunikačným jazykom bude angličtina.

Maximálna kapacita je 8 účastníčok/-kov, registrujte sa prosím emailom na nienke@stanica.sk.
Účastnícky poplatok je 10,00 €, ktorý zahŕňa obed a čaj, nezahŕňa náklady na materiál.
Úhrada poplatku: www.tootoot.fm (Poplatok prosím uhraďte až potom, ako vám mailom potvrdíme registráciu.)

Stanicu podporuju

Tagged as: ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics