Usmej sa, prší - workshopy pre školy

Usmej sa, prší! pre školyCieľom iniciatívy Usmej sa, prší! je priniesť do ulíc Žiliny komunitné umenie a zlepšiť ním náladu okoloidúcich. Okrem miestnych umelcov budú spoluautormi aj samotní obyvatelia Žiliny. Bez ohľadu na vek. Do tvorivého procesu preto zapájme aj žiakov základných a stredných škôl.

Počas júna preto ponúkame tvorivú dielňu Usmej sa, prší! pre školy, na ktorej budeme so žiakmi hľadať príbehy a vymýšlať nápady, ktoré by najlepšie fungovali nasprejované špeciálnym vodeodolným sprejom na uliciach Žiliny. Decká si vyskúšajú svoje motívy vystrihnúť do kartónovej šablóny a tie najlepšie otestujeme a nasprejujeme na papier, aby sme videli, či to vyzerá tak, ako sme mysleli. Tie úplne najlepšie nápady sa dostanú medzi 15 zrealizovaných komunitných diel, ktoré špeciálnym vodeodolným sprejom nastriekame na vhodnú lokalitu.

Dielňa trvá zhruba 3 hodiny, je určená pre skupiny maximálne 15 detí vo veku od 8 rokov a je bezplatná. V prípade záujmu kontaktujte Dušana Dobiaša, telefonicky na čísle 0908 186 140 alebo mailom na dusan@stanica.sk.

Usmej sa, prší! realizujeme vďaka finančnej podpore Nadácii VÚB a Fondu na podporu umenia. Za spoluprácu ďakujeme aj Mestu Žilina. Priebeh projektu môžete sledovať na našej facebookovej stránke.

usmejsaprsi_podporili

Tagged as: , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics