Vyskladajte s nami Noc literatúry 2017

Noc literatúry 2013Sú miesta v Žiline, ktoré vás zaujali, ale nenašli ste dôvod do nich vojsť? Priestory verejnosti neprístupné či určené len pre konkrétnych ľudí a vy ste nenašli odvahu vstúpiť? Alebo sú to bežne prístupné miesta a pre čokoľvek zaujímavé si myslíte, že by malo zmysel na ne upozorniť? Dajte nám o nich vedieť a spoločne s nami vyskladajte trasu pre Noc literatúry 2017.

Noc literatúry je medzinárodné podujatie, oslava literatúry a spolu s ňou aj mesta. Počas jedného večera (10. mája) budú z rôznych kníh čítať na netradičných miestach známe či menej známe osobnosti zo Žiliny. Návštevníci počas štyroch hodín putujú z miesta na miesto, čím majú možnosť sa nielen v jeden večer zoznámiť s ôsmimi súčasnými európskymi knihami, ale stráviť večer na ôsmich rôznych miestach v meste, v ktorých možno nikdy pred tým neboli. Alebo len nemali dôvod. My vám dôvod ponúkame. Vy nám ponúknite tip na miesto. Hľadáme osem zaujímavých priestorov, v ktorých by sa mohlo počas Noci literatúry čítať.

Svoje návrhy, tipy, nápady posielajte Barbore Uríkovej, organizátorke podujatia: barbora@stanica.sk.
Ďakujeme za vašu pomoc.

Tagged as: ,

Jeden komentár

  1. Dobrý deň, počula som že existuje v žiline hvezdáreň ale nikdy sa mi tam nepodarilo dostať sa. Ďalším zaujímavým priestorom môže byť v žiline altánok v parku pri Hlinkovom námestí alebo Budatínsky park. Nedávno som videla fotky zo starej korytnačky, ak by sa tam dalo dostať, tiež by to mohlo byť zaujímavé .

    S pozdravom
    Tomankova

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics