Ateliér s+m+l_xl: 37 m² priestoru
výstava, galéria Plusmínusnula
28. 4. - 27. 5. 2016

S+M+L_XL – KOV A ŠPERKŠtudenti z ateliéru S+M+L_XL – KOV A ŠPERK pod vedením Prof. Karola Weisslechnera, akad.arch. budú konfrontovaní s mimoškolským priestorom a budú reagovať na špecifické podmienky galérie Plusmínusnula, ako aj celkovú zmenu prostredia, v ktorom sú zvyknutí pracovať. Budú vystavení stretu akademického prostredia s galerijným a v neposlednom rade tiež konfrontácii s odborným, ale i laickým publikom. Začiatkom ich prezentácie nebude tradičné vystavenie výsledkov procesu tvorby, ale proces tvorby samotný.

Ateliér S+M+L_XL – KOV A ŠPERK je jediný svojho druhu na Slovensku a patrí medzi najmladšie ateliéry na VŠVU v Bratislave. Založil ho v roku 1990 svetoznámy slovenský výtvarník, šperkár Doc. Anton Cepka, akad. Soch.

Výstava potrvá do ± 26. 5. 2016.

Galériu Plusmínusnula nájdete v Žiline na Hurbanovej ulici č. 11 - v priestore informačného centra pri Novej synagóge. Galéria-infocentrum je otvorená v pracovné dni od 12.00 do 17.00 h. V iných časoch alebo v prípade, že je zatvorené, môžete volať Jánovi Gašparovičovi na tel. 0905 365 149 a dohodnúť si otvorenie. Vstup je voľný.

Stanicu podporuju

Tagged as: , , , , , , , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics