TEDxYouth@Žilina
konferencia
sobota 12. 9. 2015, 13.00 – 20.00

TEDxYouth@ŽilinaPoskytli sme priestor partii mladých ľudí, ktorí sa podujali zorganizovať konferenciu TEDxYouth zameranú na stredoškolákov. Ich motto je: Small steps, big impact. (Malé kroky, veľký vplyv.) Neváhajte sa k nim pridať a zistiť, kam tie vaše kroky vedú!

Formát TEDx vznikol v duchu motta „myšlienky hodné šírenia” ako program miestnych, samostatne organizovaných podujatí, ktoré umožňujú ľuďom stretnúť sa a spoločne zažiť atmosféru pripomínajúcu konferencie TED. Podujatia TEDx sú kombináciou premietaných videí TEDTalks a živých vystúpení rečníkov, ktorých účelom je podnietiť intenzívne diskusie a nadviazať vzťahy v malej skupine. Tieto miestne, samoorganizované podujatia nesú značku TEDx, kde x = nezávisle organizované podujatie TED.

Na podujatí okrem inšpiratívnych rečníkov spoznáte aj ľudí s podobnými záujmami a môžete sa zúčastniť workshopov (interaktívne semináre v menších skupinách) na témy, ktoré sa týkajú študentov.

Program a podrobné informácie nájdete na stránke www.tedxyouthzilina.com alebo v udalosti na Facebooku: TEDxYouth@Žilina - STEPS.

Stanicu podporuje

Tagged as: , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics