Vladimir 518 + live band
Pjoni x Ink Midget (b2b dj set)
koncert
piatok 19. 6. 2015, 21.00

Vladimir 518Koncert, akých sa za rok veľa neopakuje. Kultová postava pražskej scény Vladimir 518 spolu so živou kapelou vystúpi premiérovo v Žiline. A aby toho nebolo málo, afterpárty bude mať v rukách mladá domáca krv Pjoni & Ink Midget.

Človek sa ani nemusí dlho zamýšľať a spomenie si na skutočne obrovskú škálu hitov z repertoáru Vladimira 518. Nemá cenu ich vymenúvať, fakt, že kód 518 je podpísaný pod činnosťami ako výtvarnictvo, graffiti, knihy, promotérstvo, grafika a v posledných rokoch prevažne rap, svedčí o kredite, akým sa v Čechách môže pýšiť málokto. 2 sólo albumy – 2 sošky Anděla, to je bilancia hlavy labelu Bigg Boss, ktorá v tomto roku chystá album s Hugo Toxxxom a rozhodne ho neminie ani účasť na spoločnom LP Bigg Boss Posse. Rovnako môžete plody jeho práce zaznamenať napríklad vďaka dokumentárnej sérii Kmeny pre Českú televíziu.

Udalosť na Facebooku: Stanica: Vladimir 518 + live band, Pjoni x Ink Midget (b2b dj set)

Vstupné v predpredaji: 10,00 / 8,00 € (dospelí / študenti); na mieste: 13,00 / 10,00 €
Rezervácia vstupeniek: rezervacie@stanica.sk, 0948 344 606
Rezervované vstupenky je potrebné si vyzdvihnúť najneskôr 15 minút pred začiatkom podujatia, v opačnom prípade budú uvoľnené do predaja. Ďakujeme za pochopenie.

Prednášku a koncert Vladimíra 518 uvádzame v spolupráci s Nadáciou Milana Šimečku v rámci projektu Študenti po stopách totality, ktorý bol podporený Islandom, Lichtenštajnskom a Nórskom prostredníctvom Programu Aktívne občianstvo a inklúzia, ktorý realizuje Nadácia Ekopolis v spolupráci s Nadáciou pre deti Slovenska a SOCIA - nadácia na podporu sociálnych zmien. Nadácia Milana Šimečku

Tagged as: , , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics