Ako vyhrať voľby?
diskusný večer Fedora Blaščáka
štvrtok 2. 10. 2014, 18.00

012-kiska_cesta_do_palaca_tomas_halasz_mono

(fotografia z fotoeseje Tomáša Halásza Kiska: Cesta do paláca, magazín MONO)

O komunikačných stratégiách a trikoch, o špinavých antikampaniach aj cielených dezinformáciách. O práci ľudí v pozadí toho, čo počujeme a vidíme, keď politici vystupujú pred mikrofónom a kamerami.  O tom, prečo neveriť všetkému, čo čítate v novinách a vidíte v televízii. Kto sú spin doktori? A čo znamená pojem “intencionálne rozrušená komunikácia”?

Diskutujú: Adam Znášik a Peter Hajdin (Komplot), Michal Hlaváč (Vrtieť psom), Rado Baťo (čakáme na potvrdenie)


Adam Znášik a Peter Hajdin mali na starosti kreatívu a stratégiu prezidentskej kampane súčasného prezidenta SR Andreja Kisku. Politickému marketingu sa venujú dlhodobo, medzi inými sú tiež autormi vizuálnej identity strany SDKÚ-DS.

Michal Hlaváč bol vedúcim domácej redakcie a zástupcom šéfredaktora TASR, šéfredaktorom portálu aktualne.sk a zástupcom šéfredaktora časopisu Plus 7 dní. Svoje postrehy a analýzy politických kampaní a komunikačných stratégií politikov publikuje na blogu Vrtieť psom (spolu s Radovanom Cholevom).

Rado Baťo patrí medzi najbližších ľudí prezidenta Andreja Kisku. Pôvodne je novinár, pracoval v Hospodárskych novinách, agentúre Sita a týždenníku TREND, kde bol šéfredaktorom. Neskôr bol komentátorom v denníku SME, odkiaľ prešiel do politiky. Bol hovorcom premiérky Ivety Radičovej. Neskôr pracoval vo volebnom štábe Andreja Kisku, dnes je zamestnancom prezidentskej kancelárie.

Poznámka: Na diskusiu do Žiliny by mal prísť  deň po návrate z pracovnej návštevy prezidenta Andreja Kisku v USA. Definitívne svoju účasť preto potvrdí až v deň konania.

Ako vyhrať voľby?

Diskusia je súčasťou sprievodného programu k výstave Dana Perjovschého Vybrané správy, ktorá je v Novej synagóge od 18. septembra do 5. decembra 2014, a organizujeme ju v rámci iniciatívy MEMORY KONTROL.

Výstupné dobrovoľné.

Podpora Nadácia Intenda:
Nadácia Intenda

Diskusia je súčasťou sprievodného programu k výstave Dana Perjovscheho Vybrané správy, ktorý podporila ERSTE Private Banking.

VIDEO ZÁZNAM Z DISKUSIE

Tagged as: , , , , , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics