Kick Off ReŠtart Slovensko
prezentácia projektu
streda 25. 9. 2013, 09.00 – 15.00

ReŠtart SlovenskoMáte dosť? Nenechávajte to ležať úhorom. Ak máte nápad, ako za pomoci funkčných webových či mobilných aplikácií zlepšiť túto krajinu, príďte spolu s nami zReŠtartovať systém na Kick Off Camp!

Už po druhýkrát je tu úspešný projekt ReŠtart, ktorý je určený aktívnym (nahnevaným a nespokojným) občanom, neformálnym skupinám, startupistom, mimovládkam, ale aj programátorom, vývojárom, dizajnérom, či študentom, ktorí stále veria, že keď sa veľmi chce, tak sa to dá.

ReŠtart ponúka tým, ktorí sa chcú angažovať v prospech občianskej spoločnosti príležitosť spojiť sa s IT komunitou a spoločne pretaviť svoje nápady do funkčných webových a mobilných riešení. Cieľom projektu je podporiť čo najviac online riešení, ktoré iniciujú spoločenskú zmenu v oblasti transparentnosti a efektívnosti spravovania vecí verejných, boja proti korupcii, podpory právneho štátu a otvorenosti, alebo podpory rovnosti a tolerancie.

Projekt aj tento rok realizuje spolu s partnermi Centrum pre filantropiu, nezisková organizácia, ktorá už 10 rokov prispieva rozvoju občianskej spoločnosti a kultivácii darcovstva na Slovensku.

Podrobne na www.restartslovensko.sk.

Tagged as: , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics