Couch Corner XLL (Extra Long Life)
dance-talk show
piatok 26. 4. 2013, 18.00 – 21.00

Couch Corner, foto Noro KnapTrojhodinová improvizovaná dance-talk show so slovenskými súčasnými tanečníkmi, do ktorej sa so svojimi postrehmi, otázkami a nápadmi môžu zapojiť aj diváci.

Couch Corner vznikol spontánne, počas pobytu Milana Kozánka na University of Calgary v Kanade v roku 2008, kde sa s ním niekoľko domácich tanečníkov chcelo stretnúť a spolu si zatancovať na javisku. Z tejto túžby vzniklo predstavenie založené na tanečnej a verbálnej improvizácii v divadelnom priestore.

Neskôr sa Couch Corner stal platformou pre stretávanie skúsených tanečných performerov z rôznych miest v improvizovanej obývačke na javisku. Ide o spojenie rozhovorov na aktuálne témy s tanečnou improvizáciou. Akási „dance-talk show“ na témy filozofické i možno úplne prozaické. Témy súvisiace s tancom, so samotnými účinkujúcimi a s mestom, v ktorom sa predstavenie odohráva.

Iniciátormi Couch Corner sú Zuna a Milan Kozánkovci z Tanečnej spoločnosti Artyci, ktorí v každom predstavení z tejto série účinkujú. Po predstaveniach v Calgary, Gdaňsku, Varšave a Krakove sa od roku 2012 konečne uvádza aj na Slovensku.

Účinkujúci: Dano Raček, Jaro Viňarský, Zuzana Burianová, Katarína Brestovanská, Juraj Yuri Korec, Zuna Vesan a Milan Kozánkovci a ďalší.

www.artyci.com

Vstupné: 5,00 / 3,00 € (dospelí / študenti)

Tagged as: , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics