Michal Hvorecký: Naum
autorské čítanie
streda 20. 3. 2013, 19.00

Michal Hvorecký: NaumPočas svojho turné po rôznych mestách Slovenska sa spisovateľ a spoločenský aktivista Michal Hvorecký zastaví aj v Žiline. Porozpráva o témach, ktoré ho momentálne zaujímajú a ktorým sa venuje aj vo svojom písaní, ale predovšetkým predstaví svoj najnovší román Naum. Okrem hovoreného a čítaného slova zaznie aj dj-ský set od Stroona, ktorý mu v tento večer bude robiť spoločníka.

Naum je príbeh o láske, umení a smrti, v ktorom sa životy hrdinov raz osudovo, inokedy voľne spájajú. Spoznáte zábavné a tajomné rituály na odľahlom vidieku, vyveziete sa na ufo na Moste SNP a navštívite bruselské Atómium. Nasadnete do nočného vlaku a na dunajský parník. Stretnete ženu-bábiku aj mladého filmára, ktorý v provincii dokončuje poslednú snímku. Zažijete zlomové udalosti, keď sa u nás písali dejiny svetového divadla, v kultovom klube nadišla divoká noc a v tvorbe budúcnosti nastala nová éra. Lebo svet má zmysel len vtedy, keď je príbehom.

www.hvorecky.sk
soundcloud.com/stroon

Ospravedlňujeme sa, ale Stroon sa čítačky zo zdravotných dôvodov nezúčastní. Želáme skoré uzdravenie a ako kompenzáciu pre návštevníkov znižujeme cenu vstupného o 1 €.

Vstupné: 2,00 / 1,00 € 3,00 / 2,00 € (dospelí / študenti)

Tagged as: , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics