DIY worksho(ck!)
tvorivá dielňa
nedeľa 10. 2. 2013, 15.00 – 18.00

DIY worksho(ck!)Témou tohto stretnutia bude papier. Použijeme nepotrebné časopisy, noviny, dokonca aj knihy a rôzne iné papierové materiály, ktoré sú vo vašej domácnosti možno zbytočné, ale inšpirujúce. Uvidíme, aké kreatívne nápady vzniknú a aké zaujímavé veci vytvoríme.

Workshop sa skladá z dvoch častí – brainstormingu a samotného vytvárania. Prineste si z domu nepotrebné, pokazené alebo neužitočné, ale zaujímavé veci, ktorým počas brainstormingu nájdeme nové funkcie. Spolu sa potom pokúsime naše nápady zrealizovať. Viac hláv, viac vie.

Princípom tvorivej recyklácie – upcyclingu – je vziať niečo, čo by sme normálne vyhodili a urobiť z toho niečo nové a užitočné. Môžete vyrábať papier zo starých džínsov. Môžete si postaviť stenu zo starých plastových alebo sklenených fliaš. Alebo nábytok z dreva z vašej polorozpadnutej stodoly. Možnosti sú nekonečné.

Info a prihlasovanie: natalie@stanica.sk, 0944 329 628

Podujatie organizuje Natalie Novik (BLR), aktuálne pôsobiaca ako dobrovoľníčka na Stanici v rámci Európskej dobrovoľníckej služby programu EÚ Mládež v akcii.

Mládež v akcii

Tagged as: , , , , , , , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics