Buchty a loutky (Cz): Zlatá hus
bábkové predstavenie pre deti a rodiny
sobota 17. 11. 2012, 16.00

Toto predstavenie sme tu už tento rok raz mali. Bolo výborné a myslíme si, že by ho malo vidieť ešte viacej ľudí. Uvádzame ho teda znovu - tentoraz v pozmenenom hereckom obsadení, v spojení s detským divadelným sympóziom a najmä v atraktívnom prepojení s tohtoročnou Nocou divadiel.
zlata_hus1Keď každý z troch bratov odíde do toho istého lesa narúbať drevo, vždy stretnú toho istého škriatka, vždy sa tak trochu zastaví čas, ale výsledok je zakaždým trochu iný… Čo má ten čarovný škriatok pod čapicou? A ako to celé pomôže dostať sa k vysnenej princeznej a vyhovieť náročným požiadavkám jej otca - tak trochu rozmarného pána kráľa?

Buchty a loutky sú legendárne české divadelné zoskupenie tvoriace pre deti i dospelých. Uvádzaná rozprávka Zlatá hus bola ocenená na festivale Mateřinka 2011 v Liberci za vydarenú súčasnú úpravu klasickej rozprávky, vyváženosť inscenácie vo všetkých zložkách, za komunikatívnosť pre všetkých divákov, povýšenú vtipnosťou a humorom.

www.buchtyaloutky.cz

Dĺžka predstavenia: 45 minút, po predstavení bude nasledovať prehliadka zákulisia a bonus - deťmi zo Žiliny naštudovaná verzia tej istej rozprávky.

Vstupné v rámci Noci divadiel záleží iba na Vašej dobrej vôli a za každé eurko už vopred ďakujeme ;-)!

Tip pre pravidelných návštevníkov s deťmi: Staňte sa členmi Klubu detského diváka Stanice. Zaregistrujte svoju mailovú adesu na hanka@stanica.sk a dostávajte pravidelné pozvánky na podujatia Stanice určené pre deti a rodiny.

Tagged as: , , , , , , , ,

Jeden komentár

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics