Žilina vo filme
projekcia
utorok 18. 9. 2012, 19.00

Žilina vo filmeŠtvrté pokračovanie prehliadky starých filmov zo Žiliny je prezentáciou filmových záberov z rôznych období histórie mesta. V Žiline od šesťdesiatych rokov fungovalo významné združenie amatérskych filmárov pri Dome odborov. Jeho členovia vyhrávali so svojimi hraným filmami, dokumentami, či reportážami aj medzinárodné prehliadky. Spolu máme možnosť nahliadnuť do archívu viacerých filmárov, ktorí nám osobne predstavia svoju tvorbu, zameranú na filmy natočené priamo v Žiline. Vrátime sa takto do doby medzi rokmi šesťdesiatymi a osemdesiatymi a pozrieme sa na Žilinu očami amatérskych tvorcov. Zabudnuté zákutia, deje, staré známe, ale aj neznáme tváre nám osobne predstaví pán Slavomír Chmela a ďalší.

Vstupné: 3,00 / 2,00 € (dospelí / študenti)

Tagged as: , , , , , , , , ,

4 Komentáre

  1. Prvý ročník vstup: zadarmo, rok 2011: vstup 2 € , rok 2012: vstup 3 €, rok 2013: vstup 5 € ? Či ?

  2. Z celkového zdražovania ma rast vstupného na Stanici trápi najmenej, ak vôbec.
    :)

  3. Tono, oproti minulému roku narástla len cena pre dospelých, študentský lístok je naďalej za 2 €. V porovnaní s ostatnými kinami v Žiline (keď sa bavíme o filmových projekciách) je to stále polovica. Robiť akcie zdarma si nemôžeme a nechceme dovoliť, príjem zo vstupného je pre nás dôležitý, aj keď tvorí ani nie 10% celkového rozpočtu. Každopádne na 5 eurové vstupné si ešte chvíľu budeš musieť počkať .)

  4. Tonko ak sa ti nepáči vstupné na stanici kde sú originálne a jedinečné projekty (koncerty, projekcie..) tak radšej plať v kinách za komerčné filmy dvojnásobnú (ak nie 3,4…) cenu za komerčné filmy, ktoré sa za pár dni tak či tak ukážu na internete, TV..

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics