Nultý ročník ZUŠ_workshopy pre deti v januári 2012 a polročné novinky

dscn6484Blíži sa polrok a s ním významná zmena v organizácii nultého ročníka našej ZUŠ - od februára 2012 rozširujeme ponuku nultého ročníka ZUŠ pre školákov o ďalší vyučovací deň - štvrtok v čase 15.00-18.00, ktorý bude orientovaný najmä na audiovizuálnu a multimediálnu tvorbu. V dlhodobej ponuke tak trochu odlíšime ponuku výtvarných a mutimediálnych workshopov. Novootváraná skupina bude určená pre záujemcov vo veku od 9 rokov.

V januári však ešte pôjde všetko po starom - každú stredu od 15.00 do 18.00 sa bude pracovať na projekte audioknihy pre deti - s tematikou cestovanie, určenej napríklad na dlhé cesty autom. Knihu navrhneme, budeme ju zvukom a obrazom ilustrovať a nakoniec ju zviažeme a zabalíme. Za takýto výkon, lepšie povedané za výkony - od októbra až doteraz - by si žiaci nultého ročníka zaslúžili dobré polročné známky na vysvedčeniach. Keďže tento rok ešte nie sme škola, len sa na to pripravujeme, aj udeľovanie vysvedčení bude u nás podriadené iným pravidlám - a síce, kto príde na dielňu 1. februára, bude sa môcť za celý polrok odhodnotiť a svoje vysvedčenie si sám obsahovo aj graficky navrhnúť a vytlačiť.

11.1. Projekt audiokniha 1 – burza nápadov, koncept, zvukové ilustrovanie
18.1.Projekt audiokniha 2 – zvukové a obrazové ilustrovanie
25.1. Projekt audiokniha 3 - väzba knihy a obalu
1.2  Polrok – grafický dizajn a tlač polročných vysvedčení

Nultý ročník ZUŠ prebieha v januári každú stredu od 15.00 do 18.00, od februára 2012 k tomuto termínu pribudne každý štvrtok od 15.00 do 18.00 (odbor audiovizuálnej a  multimediálnej tvorby). Nových záujemcov - do výtvarnej skupiny vo veku od 6 rokov, do multimediálnej skupiny vo veku od 9 rokov - registrujeme na hanka@stanica.sk.

Tagged as: , , , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics