Permanentka na Stanicu na rok 2011 (s tričkom zadarmo)

permosky_2011Celoročná permanentka na rok 2011 je v predaji za nezmenenú cenu (50 € / 30 € pre študentov, dôchodcov, atď). Bola ideálnym darčekom pre Vašich blízkych pod vianočný strom, dúfame, že sa tešili. Vianočnú akciu predlžujeme, pár permanentiek ešte zostalo a ak si ju kúpite, získate k nej aj nové tričko Stanica, ktorého autorom je Pyppo a poslúži vám aj ako navigácia po Rondli.

Predstavte si, že ste minulý rok boli na Stanici aspoň raz za mesiac na akcii a k tomu ste videli aj predstavenie Tiso alebo Hollyroth ste si kúpili permanentku na letné festivaly KioSK alebo Fest Anča… A pritom za rovnakú sumu 50 € (30 € pre študentov) ste tu mohli stráviť až 100 večerov. Platí na všetky akcie na Stanici aj v S2. Vážime si našich pravidelných divákov a preto chceme, aby nemali trápenie, či majú na lístok alebo nie. S permanentkou sa dostanete vždy a všade a zadarmo. Uprednostníme vás aj pri vypredaných akciách (treba si ale dopredu rezervovať).

V predaji v bare každý deň od 12.00 do 20.00, v prípade, že chcete permanentku aj s tričkom doručiť poštou, napíšte na info@stanica.sk a získate bližšie informácie o platbe na účet.

A tu je potlač nového trička Stanice:
tricko_stanica_2010

Tagged as: , , , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics