Naša Žilina
dobrovoľnícky projekt
piatok – sobota, 24. - 25. 9. 2010, 09.00 – 17.00

Naša Žilina je projekt firemného dobrovoľníctva, ktorý Nadácia Pontis realizovala po prvýkrát v roku 2009 podľa vzoru podujatia Naša Bratislava. Zamestnanci firiem – dobrovoľníci, prichádzajú priamo do komunitných organizácií, ktorým nezištne pomáhajú pri realizácii rôznych aktivít. Upravujú dvory a záhrady, čistia parky a verejné priestranstvá, pomáhajú pri upratovaní, drobných maliarskych prácach, či skrášľujú vnútorné priestory. Využiť môžu aj svoje skúsenosti a vedomosti. Tie nepredávajú, ale darujú. Rozšíria tak znalosti ľudí z neziskových organizácií z oblasti marketingu, PR komunikácie, personalistiky či práce s počítačom.

Naša Žilina 2009

Na Stanici pomáhali minulý rok zhruba dve desiatky dobrovoľníkov s prácou na hlinenej omietke v sále S2. Tentokrát sa zapoja do úprav parku-kempingu pod Rondlom, ktorý postupne meníme na celoročne použiteľný verejný priestor. Ten by mal okrem funkcie parku slúžiť aj ako mestský kemping, detské ihrisko, či športovisko. Sami sme zvedaví, čo všetko sa podarí za dva dni stihnúť.

Podujatie organizuje Nadácia Pontis v spolupráci so skupinou firiem Engage a Mestom Žilina. Generálnym partnerom podujatia je Kia Motors Slovakia. Hlavným partnerom je Stredoslovenská energetika.

www.nasazilina.sk

Tagged as: , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics