Ďakujeme 2016 a prajeme 2017!

pf2017

Milí priatelia, kamaráti, diváci,

aj vďaka vám bol tento rok na Stanici Žilina-Záriečie krásny, plný a zaujímavý. Tlieskame vám (fotka je z festivalu KioSK) a ďakujeme! Bol to určite najplnší rok, odkedy sme pred trinástimi rokmi rokmi otvorili - v podstate každý deň sa niečo dialo a niekedy sme hostili aj dve-tri akcie v ten istý deň. Pozrite si kompletný fotoarchív na www.flickr.com/stanica a pripomeňte tie, na ktorých ste boli, či pozrite iné, ktoré ste zmeškali.

Tešíme sa na všetky stretnutia v Novom roku, ktorý bude nemenej zaujímavý a plný. Aj preto sme opäť vydali pre najvernejších divákov permanentku, s ktorou máte (takmer) všetko (takmer) zdarma. Pridajte sa aj vašimi nápadmi a akciami a napíšte nám, čo by ste chceli vidieť, robiť, uviesť, zažiť. Stanica je náš spoločný priestor a tvoríme ho spolu s vami.

Ešte raz ďakujeme za všetky zážitky a stretnutia v roku 2016 a prajeme všetko dobré do Nového roku 2017. Tešíme sa na vás, ako vždy!

nesmrtelnost_jano

Ale zaujímavý bude rok 2017 aj preto, že definitívne dokončíme rekonštrukciu Novej synagógy a naplno ju otvoríme. Koexistencia týchto dvoch adries, kde sa budeme stretávať, bude pre nás asi najväčšou výzvou a tak držte palce. Nesmrteľná zbierka na rekonštrukciu Novej synagógy trvala do konca roka a ďakujeme všetkým darcom - ste úžasní! Vaše mená budú naveky znieť z múrov Synagógy v hudobnej skladbe Mareka Piačeka, stačí priložiť ucho k stene. Vďaka divadelnému impro-triu 3T ešte môžete nesmrteľnosť získať do 13. januára 2017 spolu so vstupenkou na ich benefičné predstavenie, ktoré bude v tento deň v Synagóge a ktoré definitívne zbierku uzavrie. Všetko sa dočítate na www.nesmrtelnost.sk.

nesmrtelni_web

Tagged as:

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics