Zraková pyramída - hudba a hotovo

zrakova-pyramida-1-2016Termín dokončenia Zrakovej pyramídy v Súľove je na spadnutie. Zároveň to vyzerá, že tento objekt výtvarníka Juraja Gábora nespadne ani ďalších 20 rokov po tom, ako sme konečne urobili izoláciu 80-tich m2 strechy. Ďakujeme za to najmä Ľubovi Šoškovi a podpore Nadácie Kia Motors Slovakia a Fondu na podporu umenia. Celý príbeh vzniku Zrakovej pyramídy si môžete prečítať tu.
Strechu sme zaizolovali recyklovateľnou fóliou a konečný strešný raster bude vyzerať ako na tomto Jurajovom návrhu:zrakova-pyramida-7
zrakova-pyramida-3-2016
Zo Stanice sme si v júli urobili malý výlet, kedy sa nám podarilo za pomoci zopár lopát a aj miestnych ťažkých mechanizmov vykopať 70-centimetrovú jamu a zakopať do nej bleskozvod.
zrakova-pyramida-4zrakova-pyramida-5zrakova-pyramida-6
V sobotu 16. júla vás teda opäť pozývame na výlet do Súľova a koncert ukrajinského basgitaristu Rodiona Sun Liona. Pri západe Slnka tu odohrá svoj sólový album Before I Sleep, ktorý je inšpirovaný duševnými stavmi pred zaspávaním.

Odchod autobusu je spred kultúrneho centra Stanica o Žilina.Záriečie o 19.00, koncert začne o 20.00. Zoberte si prípadneaj spacák a strávte noc priamo v Zrakovej pyramíde, alebo sa môžete odviesť naspäť do Žiliny našim autobusom. Vstup na koncert aj odvoz autobusom je vďaka podpore nadácie Kia Motors Slovakia dobrovoľný.

V prípade dažďu sa koncert uskutoční v Novej synagóge o 20.00. Ak si chcete koncert vychutnať v horizontálnej polohe, zoberte si so sebou karimatku.
zrakova-pyramida-91
Ďakujeme za podporu:
logo Nadacia Kia Motors SlovakiaStanicu podporuju

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics