Kino Kukadlo: Malý Pán
premietanie pre deti
nedeľa 22. 5. 2016, 17.00

V našom malom kine nemôže chýbať príbeh z pôvabného lesného sveta Malého Pána.
snimka-obrazovky-2016-04-18-oc2a0155235 V dutine malého vŕšku býval Malý Pán. Bývalo sa mu tam celkom dobre, až sa mu raz v noci prisnil sen. V tom sne sa mu snívalo o Zubatom domčeku, ktorý mal nad dverami nápis – TU NÁJDEŠ, ČO TI CHÝBA. Keď sa ráno Malý Pán prebudil, nemohol sa zbaviť pocitu, že mu zrazu skutočne čosi chýba.

Jeho pokoj bol fuč. Neostávalo mu iné, než sa vydať na cestu a hľadať domček zo sna, v ktorom snáď nájde, čo mu chýba. Veď sa mu to snívalo. No nie?

Cesta nie je jednoduchá, musí splniť mnoho neľahkých úloh, prekonať strach a hlavne ísť stále vpred. To boli veci veľmi ťažké pre Malého Pána. Mal rád svoj pokoj a pohodlie. Cestou ukázal dobré srdce, keď pomohol niekomu v núdzi, dobrý úsudok, keď bolo treba zamyslieť sa a splniť zložitú hádanku, nemalú odvahu, keď sa postavil nebezpečným bytostiam, ktoré ešte nikdy nevidel. Dozvedel sa veľa vecí nielen o lese, vzdialenejších krajoch za lesom, ale hlavne o sebe samom.

Keď sa nakoniec ohliadol, uvedomil si, že tá namáhavá cesta bola aj veľká sranda a že sa často smial. To už bol ale pri strome Odpovedačovi, kde si prečítal odpoveď na svoju otázku… to by ste chceli vedieť, čo to vlastne je, čo?

Malý Pán (bábkový film) - Radek Beran / Česko, Slovensko / 2015 / 83 min

Scénar: Lumír Tuček
Kamera: Filip Sanders
Hudba: Milan Cais
V slovenskom jazyku nadabovali: Robert Roth, Táňa Paufhofová, Richard Stanke, Zuzana Krónerová, Roman Luknár, Marian Geišberg a ďalší

Vstupné: 3,00 € / osoba od 3 rokov, z dvojice rodičov jeden neplatí.
Rezervácia vstupeniek: rezervacie@stanica.sk, 0948 344 606
Rezervované vstupenky je potrebné si vyzdvihnúť najneskôr 15 minút pred začiatkom podujatia, v opačnom prípade budú uvoľnené do predaja. Ďakujeme za pochopenie.

Stanicu podporuju

Tagged as: , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics