Miro Remo – Masterclass
autorská projekcia
piatok 8. 4. 2016, 19.00
VYPREDANÉ

Miro Remo; foto: Dávid DorošMiro Remo je označovaný ako kontroverzný režisér a pritom je to jeden z najmilších ľudí medzi filmármi. Venuje sa hlavne dokumentom, ale nezľakne sa ani klipov, hraných scén, či krátkych filmov. Vyberá si situácie, ktoré sú na hrane, ktoré v sebe nesú problém. V poslednej dobe vyhľadáva námety zo showbiznisu. Do kín sa asi nedostane Cooltúra, práve pre nepochopenie hudby a filmu, ešte v prvej polovici roka by mal ísť do kín jeho Richard Müller.

Dva jeho filmy boli zakázané a nie je jediný, kto nechápe prečo. Možno preto, že sa dokáže dostať k ľuďom neuveriteľne blízko. Pozývame vás na necenzurované stretnutie a premietanie, na ktorom sa dozviete viac z princípov Mirovej tvorby a možno aj odpoveď na otázku, prečo je momentálne najzakazovanejším režisérom na Slovensku.

"Raz príde doba keď sa vynoríme z tohto šialenstva a budeme sa za seba nesmierne hanbiť." - vraví Ján Lazorik v ukážke z filmu COOLTÚRA, ktorý môžeš podporiť aj ty na: http://www.marmelada.sk/projekt/cooltura

Posted by COOLTÚRA on 22. február 2015

www.miroremo.sk
Film Cooltúra na Facebooku

Podujatie je vypredané, ďakujeme za záujem a pochopenie.

Vstupné: 3,00 / 2,00 € (dospelí / študenti)
Predpredaj: www.predpredaj.sk
Vstupenky si môžete kúpiť online, osobne na ktoromkoľvek z predajných miest Predpredaj.sk alebo priamo na Stanici.

Stanicu podporuju

Tagged as: , , , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics