Medzi nami
tvorivé dielne a pohybovo vizuálne predstavenie pre žiakov MŠ a ZŠ

mn_2016Medzi nami je autorské, interaktívne, pohybovo - vizuálne predstavenie. Rozvíja veľmi aktuálnu tému a jeho východiskom je detský príbeh, ktorý sa odohráva denne kdekoľvek vo svete. Dospelí sa sťahujú, aby našli lepšie miesto pre život. Utekajú pred nebezpečenstvom. Hľadajú kľúč k domovu. A deti ich nasledujú.

Predstavenie privážame z Prahy - vznikalo v medzinárodnom tíme (so zastúpením slovenských tvorcov) pod autorským vedením režisérky Hany Strejčkovej,
v koprodukcii združení Tanec Praha a FysioART.

Školám v Žiline ponúkame špeciálny zážitok - možnosť zúčastniť sa na predstavení, ktorému predchádza obsahovo súvisiaca tvorivá dielňa, ktorú umelci účinkujúci v predstavení prídu realizovať priamo do priestorov školy - v cca 12-dňovom predstihu. Dielne a predstavenie sú určené pre deti od 5 do 10 rokov - teda pre predškolákov v MŠ a školákov na prvom stupni ZŠ.

Tvorivé pohybové a objektové dielne pred predstavením prebehnú vo vhodných priestoroch školy - napr. telocvičňa, sála, učebňa, trvajú 45 - 90 min. a sú určené pre skupinu max. 60 detí. Je možné ich realizovať v termínoch  27. 4. 2016 doobeda aj poobede alebo 28. 4. 2016 doobeda. Poplatok za túto dielňu je 1,00 €/ osoba (je ho možné uhradiť aj kultúrnymi poukazmi).

Samotné predstavenie Medzi nami si následne prídete pozrieť na Stanicu Žilina - Záriečie v pondelok 9. 5. 2016. Po jeho skončení prebehne ešte na javisku cca 30 - minútová pohybová dielňa pod vedením interpretov. Poplatok za predstavenie s následnou dielňou je 2,00 €/ osoba. (je možné ho uhradiť aj kultúrnymi poukazmi)

Informovať sa a prihlásiť je možné mailom alebo telefonicky (0907 178 756).

Tagged as: , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics