Experimentálne hudobné nástroje 2
detské sympózium
sobota - nedeľa, 19. - 20. 3. 2016

Experimentálne hudobné nástrojePokračovanie cyklu víkendových stretnutí zapodievajúcich sa experimentovaním so zvukmi a hudbou. Na minulom workshope vyrobené piezo mikrofóny tentoraz použijeme v teréne na nazvučenie vecí v blízkom okolí a získaniu „zvukov ulice.“ Nahrávky budú využité pri skladaní „novej“ hudby.

Lektor: MgA. Jiří Suchánek
Vyštudoval Fakultu výtvarných umení VUT Brno, kde od roku 2008 učí predmety Audio technológie a Zvuková tvorba. V súčasnosti je doktorandom na odbore Kompozícia a teória kompozície na JAMU. Vo svojej autorskej tvorbe sa venuje experimentálnej hudbe a vytváraniu interaktívnych audiovizuálnych inštalácií vo verejnom priestore, ako sú napríklad jaskyne, lávka cez potok, hvezdáreň, podzemie a pod. Spája zvuk do syntetických celkov. Často vyvíja vlastné elektronické systémy a softwary pre potreby svojej tvorby a skúma trvanlivosť elektronických médií v extrémnych podmienkach.

Workshop je pre deti v školskom veku (ideálne okolo 10 rokov) a je súčasťou polročného cyklu, ktorý smeruje k záverečnému výstupu. Počet účastníkov je obmedzený a viacmenej uzavretý.

Info: 0907 178 756, hanka@stanica.sk

Stanicu podporuju

Tagged as: , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics