Indická Vegánska nedeľa
ochutnávka
nedeľa 17. 1. 2016, 17.00

Vegánska nedeľaGaram masala, tandoori masala, cumin, turmeric, galangal, tamarind, madras… nič vám to nehovorí? Nevadí, počas januárovej vegánskej nedele to napravíme! Tieto a ďalšie fantastické, aromatické a v mnohých prípadoch aj liečivé korenia sú totiž (spolu s čerstvosťou) alfou a omegou pestrofarebnej indickej kuchyne, do ktorej sa spoločne vypravíme. India ponúka pre vegánsku kuchyňu nekonečné množstvo receptov z viac ako 30 regiónov, pričom pre každý je typické iné jedlo, či zmes korenín. Kým tamilská kuchyňa je napríklad veľmi aromatická, keralskej dominujú suroviny z kokosového orecha, no a v Pandžábe sa na každom rohu stretnete s Aloo Gobi, ktorého základ tvoria zemiaky a karfiol. Indická kuchyňa je jednoducho príbehom tisíc a ďalších tisíc chutí, príďte sa o tom presvedčiť!

Konzumné dobrovoľné.

Stanicu podporuje

Tagged as:

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics