Jakub Larva (Cz): Resolume – Live video on the Stage
workshop / Škola svetelného dizajnu
nedeľa – pondelok, 13. – 14. 12. 2015

Resolume – Live video on the StageV ďalšom workshope Školy svetelného dizajnu sa zameriame na prácu s videom. Zoznámime sa s rôznymi typmi projektorov, ich špecifikami, spôsobmi použitia a zapájania, ich výkonom, výhodami a nevýhodami a HW technológiami. Predovšetkým si však predstavíme program RESOLUME a jeho možnsti - požiadavky na HW, možnosti externých zariadení a príklady využitia v praxi. Zoznámenie sa s rozhraním a s prácou s videom, predstavíme si úvod do efektov, generatívnej grafiky a spôsoby tvorby jednoduchých animácii. Štruktúra workshopu bude vyvážená a okrem teórie sa sústredíme hlavne na praktické cvičenia.

Jakub Larva (VJ Aeldryn) je dlhoročným členom audiovizuálneho štúdia Lunchmeat. Vo svojej tvorbe sa pohybuje na hranici medzi analógovými a digitálnymi technológiami. Pracuje s reálnym pohybom, zpätnou väzbou, živou animáciou a digitálnou progresiou. Aeldrin vie zrealizovať mapping na fasády domov (projekt Oživte si barák, A2) ale i dodať vizuálny rozmer koncertom takých mien ako sú Mount Kimbie, Dub FX alebo Glitch Mob.

Na workshop je ideálne si priniesť:
- vlastný notebook s dedikovanou grafikou
- viz požiadavky Resolume Arena 4, trial na stiahnutie tu: http://resolume.com/download/ - pokiaľ máte vlastný grafický materiál
- grafika, fotky, animácie
- prípadne MIDI kontroler, kamera, fotoaparát, projektor, prepájacie káble …

Termín: 13. - 14. 12. 2015 (začiatok v nedeľu o 12.00, koniec v pondelok o 16.00)
Miesto konania: Stanica Žilina – Záriečie
Poplatok za workshop: 40,00 / 30,00 € (dospelí / študenti), členovia siete Anténa bez poplatku
Kapacita workshopu je obmedzená.
Prihlasovanie: katka@stanica.sk

Stanicu podporuje

Tagged as: , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics