Trivjednom: Rovina
výstava, galéria Plusmínusnula
6. 11. - 4. 12. 2015

Trivjednom: RovinaTrivjednom je zoskupenie troch dizajnérok - Sylvie Jokelovej, Silvie Lovasovej a Ľubice Segečovej, ktoré svoje individuálne aktivity občasne prerušia spoluprácou ako trivjednom. Sústreďujú sa na 3d objekty, produkty a priestorové inštalácie.

„Snažíme sa o dôslednosť. Nemáme predvolené kľúčové slová, ktorými by sa naše realizácie mali riadiť, ale vždy keď sa niečím zaoberáme, robíme to naplno a do dôsledkov. V prípade inštalácie v galérii ± 0,0 sme sa pozreli na stôl ako funkčný objekt, ktorého základom je rovina. Plocha, ktorú považujeme za rovnú pokiaľ ju nepodrobíme meraniu. Takmer vždy je to ± rovina. V našom prípade je to doska stola, vzťahujúca sa k miestu, kde je stôl inštalovaný. Práve „tu a teraz“ bude možné dívať sa na rovinu bez odchýlky.“

Výstava potrvá do ± 4. 12. 2015.

Galériu Plusmínusnula nájdete v Žiline na Hurbanovej ulici č. 11 - v priestore informačného centra pri Novej synagóge. Galéria-infocentrum je otvorená v pracovné dni od 12.00 do 17.00 h. V iných časoch alebo v prípade, že je zatvorené, môžete volať Marekovi Adamovovi na tel. 0907 137 145 a dohodnúť si otvorenie. Vstup voľný.

Stanicu podporuje

Tagged as: , , , , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics