Jana Kirschner | Moruša: Čierna Tour
koncert
piatok 9. 10. 2015, 20.00, Nová synagóga

Jana KirschnerJana Kirschner synagóge veľmi pomohla, určite ste si ju všimli ako tvár kampane na 2%. Jej tohtoročnú podporu rekonštrukcie symbolicky zavŕši koncert v rámci Moruša Čierna Tour priamo v Novej synagóge.

Koncom minulého roka vydala Jana Kirschner album s názvom Moruša Čierna, ktorý je pokračovaním unikátneho hudobného projektu. Prvá časť s názvom Moruša Biela vyšla v novembri 2013 a stala sa jedným z najpredávanejších titulov na Slovensku. Vtedy Jana absolvovala koncertné turné, ktoré videlo niekoľko tisíc divákov nielen na Slovensku, ale i v Čechách.

Druhá nemenej úspešná časť projektu už mesiac po jej vydaní dosiahla platinový status za predaj na Slovensku a singel MUZIKA! vyšiel celosvetovo v britskom hudobnom vydavateľstve Doubledrop. Prináša strhujúcu hudobnú cestu plnú prekvapení a dojímavých hudobných okamihov, ako aj originálnu melodiku a ženskú poetiku.
Malý rodinný orchester doplnený o mužský spevácky kvartet, elektroniku a videoart nenechajú chladným ani náročnejšieho poslucháča. Okrem piesní z oboch albumov na koncerte v synagóge zahrá aj skladby z albumu Krajina Rovina i najznámejšie skladby v novej úprave.

Vstupné na státie: 18,00 €
Vstupné na sedenie: 22,00 €
Ak si vstupenky kúpite osobne na Stanici alebo v našej galérii Plusmínusnula, podporíte tak aj ďalšiu rekonštrukciu Novej synagógy.

Lístky sa predávajú aj v sieti Ticketportal.

Stanicu podporuje

Tagged as: , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics