Divadlo koňa a motora: Žabáci
program pre deti v rámci divadelného festivalu KioSK
sobota 25. 7. 2015, 11.00

zabaci-1024x682“Kvak! Kvak! Už to chápem, nie je dôležité byť najlepší na svete! Dôležité je mať kamarátov!” Rozprávka o dvoch nerozlučných priateľoch, dvoch ľahko zmätených žabákoch, ktorí zažívajú kopec dobrodružstiev a problémov, ktoré se ale ako Laurel a Hardy zo zvieracej ríše snažia poctivo vyriešiť, aj keď im to vôbec nejde ľahko. Nikdy pri tom však nezabúdajú na dve dôležité veci: priateľstvo a zábavu. Známe rozprávanie Arnolda Lobela v akčnej bábkovej verzii pre žubrienky i ich rodičov.

Hrajú: Michal Hába a Šimon Spišák

“Voľnosť, náhoda, improvizovaná línia tvorby v exteriérovom prostredí v rámci vyprofilovanej poetiky. Tandem narába s jasnou antiiluzívnosťou, ktorú im poskytuje atmosféra ulice. Zdanlivá neexistencia pevného, fixovaného tvaru, vytvára žiadúcu, ukričanú dávku „anarchie“ so zjavnou bezstarostnosťou, slobodou nekonvenčného espritu i energickej provokácie neherectva dvoch režisérov.”
Miroslav Ballay: Cesty divadelnej imaginácie, Stretnutie 2015

Vstupné: 3,00 € / osoba od 3 rokov, svoje vstupenky si prosím rezervujte na adrese rezervacie@stanica.sk.
Aktivita patrí do projektu Detské kultúrne leto ktorý je podporený z Nadačného fondu Kia Motors Slovakia v Nadácii Pontis a z grantovej dotácie Mesta Žilina 2015.
dkl_kia_pontis2

financna_podpora_mesta_zilina

Tagged as: , , ,

2 Komentáre

  1. Dobrý den, poprosím rezerváciu pre 3 dospelých a 4 deti.
    Divadlo koná a motora
    Dakujem

  2. Vstupenky máte rezervované.

    Je potrebné si ich vyzdvihnúť najneskôr 15 minút pred začiatkom predstavenia, v opačnom prípade budú uvoľnené do predaja. Ďakujeme za pochopenie.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics