Cestovateľské kino: Transibírska magistrála – žijúca legenda
prednáška
nedeľa 17. 5. 2015, 19.00

Transibírska magistrálaČo sa dá zažiť za tri týždne vo vlaku? Najdôležitejšie mestá Ruska, najhlbšie a najčistejšie jazero sveta Bajkal, buriatske Ulan-Ude. Bábušky na perónoch majú pre teba všetko. Na takmer 6 tisíc kilometrov železnej cesty do hlbokej ruskej duše nadviaže nedotknutá príroda Mongolska, a napokon kulinársky aj historicky pestrý Peking a legendárny Čínsky múr. Pozrieme si však aj smer trate na ďaleký východ, kde Tichý Oceán zvlažuje vodami Vladivostok. Žijúca vlaková legenda – cesta, ktorú si treba vyskúšať aspoň raz za život!

Tomáš Lackner vyštudoval marketing a Human Resources Manažment v Prešove, no jeho láskou bol vždy zber chrobákov. Od jeho 11-tich rokov až doteraz. Za chrobákmi začal cestovať, keď mal 20. Prvých 7 ciest viedlo do Maroka, potom Tunis, Azerbajdžan, Kirgizstan, Uzbekistan. Keď mu bolo udelené japonské vládne štipendium, išiel študovať biológiu do Japonska. Za 6 rokov precestoval Japonsko, Kóreu, západ USA, plus Hawaii, Južnú Afriku, Nový Zéland, Austráliu, Papuu Novú Guineu, Indonéziu. No vrátil sa späť na Slovensko, aby sa s nami podelil o svoje zážitky.

Udalosť na Facebooku: Cestovateľské kino na Stanici: Transibírska magistrála - žijúca legenda

Vstupné: 3,00 / 2,00 € (dospelí / študenti)
Rezervácia vstupeniek: rezervacie@stanica.sk, 0948 344 606
Rezervované vstupenky je potrebné si vyzdvihnúť najneskôr 15 minút pred začiatkom podujatia, v opačnom prípade budú uvoľnené do predaja. Ďakujeme za pochopenie.

Stanicu podporuje

Tagged as: , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics