Superar Slovakia: Vianočný koncert
koncert detského zboru
nedeľa 21. 12. 2014, 16.00

V roku 2014 už spievali z významných pódií na Slovensku aj v zahraničí a v poslednú adventnú nedeľu prichádzajú aj k nám na Stanicu - zaspievať, zavinšovať, pohladiť po duši a tiež šíriť radostnú predzvesť! Ak je aj vašim deťom do (zborového) spevu, vedzte, že v roku 2015 uvažujeme o otvorení žilinskej pobočky Superar!superar_wb
Superar je zbor prepájajúci umeleckú kvalitu a rovnosť šancí pre všetkých. Tvoria ho deti z rozličných prostredí, etník i rôznych schopností - víziou je poskytnúť každému príležitosť spievať, tvoriť hudbu a verejne vystupovať.
Superar Slovakia je súčasťou medzinárodnej siete Superar, ktorá podporuje sociálne zmeny prostredníctvom hudobného vzdelávania. Na Slovensku pôsobí v Banskej Štiavnici, kde pracuje s deťmi na základných školách a s tromi triedami detí predškolského veku. Zborové nácviky sa konajú 2-krát týždenne. Deti nacvičujú piesne rôznych žánrov, napríklad klasických, ľudových aj súčasných piesní z rôznych kultúr. Okrem práce na individuálnom repertoári sa deti venujú aj nácviku skladieb spoločných pre celú medzinárodnú Superar sieť. Získané schopnosti, potenciál a práca, ktorú sa sebe deti odvádzajú, je formou koncertov prezentovaná ich rodinám a širokej spoločnosti - doma aj v zahraničí. V roku 2014 Superar Slovakia vystúpili napríklad na festivale Bažant Pohoda, na festivale Atmosféra 2014, na turné Romano Drom s Idou Kelarovou a Českou filharmóniou, na koncertoch v Salzburgu, v Krakowe či Srebrenici.

http://slovakia.superar.eu/

Jednotné vstupné 3,00 € / osoba od 3 rokov, radi prižmúrime oko nad vstupným pre rodinné skupiny.
Doporučujeme rezerváciu vstupeniek: rezervacie@stanica.sk, 0948 344 606
Rezervované vstupenky je potrebné si vyzdvihnúť najneskôr 15 minút pred začiatkom podujatia, v opačnom prípade budú uvoľnené do predaja. Ďakujeme za pochopenie.

Tagged as: , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics