Človeče, zahraj sa!
M KREO*Minisympóziá
utorok a štvrtok, 9. a 11. 12. 2014

miniwebM KREO*Minivýtvarka je pravidelný formát pre predškolákov, ktorých bavia a inšpirujú rozmanité výtvarné aktivity. Celá sezóna (september-jún) sa skladá z troch trimestrov a v genetickom kóde každého z nich sa ukrýva aj jedno špeciálne a predĺžené tvorivé popoludnie - takzvané “minisympózium”. Prvé z nich bude zamerané na spoločné navrhovanie a dizajnovanie hracieho plánu stolovej hry. Prebehne v úzkej spolupráci detí s ilustrátorom Martinom Krkoškom (často ilustroval detské projekty Stanice a na Slovensku mu vyšli napr. ilustrované detské knižky Papučky a Zo škrupiny).

Minivýtvarka prebehne v utorok (9. 12. 2014) aj vo štvrtok (11. 12. 2014), pracovný čas v oba dni bude predĺžený na 15.00 - 17.30. Súčasťou minisympózia je aj jednoduché občerstvenie. Kapacita oboch minisympózií je naplnená pravidelnými návštevníkmi M KREO*minivýtvariek.

mkreowb* M KREO je mediálna agentúra, ktorá nám sama iniciatívne navrhla finančnú podporu oboch skupín Minivýtvarky v celej tejto sezóne, čím iniciovala veľkorysejšie rozmýšľanie o jej obsahu, rozsahu aj dosahu. Vážime si to a ĎAKUJEME!

Tagged as: , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics