Prezentácia darcovského portálu ĽudiaĽuďom.sk
utorok 21. 10. 2014, 10.30 - 12.00

ludia_ludom_za_ludmi

V mene organizátorov vás srdečne pozývame na Prezentáciu darcovského portálu ĽudiaĽuďom.sk, ktorý ponúka organizáciám, školám i fyzickým osobám nástroje ako získavať finančné prostriedky na svoje aktivity. Prostredníctvom portálu môžu darcovia veľmi rýchlo, ľahko a transparente podporovať vašu činnosť. Jednorázovými darmi, ale aj pravidelne.

Súčasťou portálu sú aj ďalšie projekty - Benefičné e-aukcie ako nástroj netradičného fundraisingu, projekt Dobrovoľníci, ktorý Vám pomôže s hľadaním dobrovoľníkov a evidenciou ich práce. Pred niekoľkými týždňami spustili aj projekt Kamoši z webu na podporu detí zo sociálne znevýhodneného prostredia. Všetky služby na portáli sú zadarmo.

Prezentácia nebude len samá teória, vyskúšate si na vlastnej koži ako vytvoriť dobrú výzvu, ktorá darcov zaujme, dozviete sa úspešné príbehy organizácií, ktoré vyzbierali nemalé finančné prostriedky práve cez náš portál, vytvoríte si vlastnú benefičnú e-aukciu, pokúsite sa nájsť dobrovoľníkov pre konkrétnu aktivitu a získate spätnú väzbu od ostatných účastníkov, či by sa na niečo podobné dali nahovoriť.

Svoju účasť na prezentácii prosím potvrďte najneskôr do 17.10.2014 na adrese: dobrovolnici@4people.sk. Účasť na prezentácii je bezplatná.

Tagged as: , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics