Festival Hory a Mesto má svojich víťazov

Nebudeme to naťahovať a víťazov diváckeho žrebovanie oznámime hneď na začiatku. Víkendový pobyt pre dve osoby v Hoteli Lesná **** vo Vysokých Tatrách získala Lucia Porubčanská, druhu a tretiu cenu, balíček obsahujúci knižku z kníhkupectva Artforum a tričko zo streetshopu BlackPitt, Miriama Fodorová a Andrej Ciling. Srdečne blahoželáme!
Hory a Mesto Žilina 2014Festival skončil a nám ostáva poďakovať sa. Vám všetkým, ktorí ste prišli na filmové projekcie a dali tak festivalu zmysel. Lenke Mičicovej a Mišovi Sabovčíkovi za skvelé prednášky. Partnerom z Kaviareň a lezecká stena K2, Endorfun 2790 – mestské a horské centrá aktívneho oddychu, Preles a Body Beat Workout, ktorí sa vám v sobotu popoludní postarali o zábavu v parku pod Rondlom. Rybe Žilina za Tresku v rožku, po ktorej sa len tak zaprášilo. Heliosu za farby a štvorici Peter Dlhopolček / P314, Peter Trmos / Pank, Tomáš Rybár / Osem a Marek Cina / Mr.Cina za výmaľbu na stene pod nadjazdom. Spoločnosti Old Herold za tekuté vzorky nových príchutí Borovičky a mediálnym partnerom za dlhodobú podporu. V neposlednom rade ľuďom z festivalu Hory a Mesto v Bratislave, vďaka ochote a pomoci ktorých festival v Žiline organizujeme.

Festivalový fotoset:

Chceme sa tiež ospravedlniť za technické chyby, ktoré sa festivalu žiaľ nevyhli (chybný zvuk vo filme Vrchol a nekvalitná projekcia bloku Horské bicykle). Nedostatky nás mrzia a urobíme všetko preto, aby sme im o rok predišli.

Už teraz začíname pripravovať nasledujúci ročník a privítame akýkoľvek feedback k festivalu, osobne alebo v komentároch pod článkom. Medzitým dovidenia v horách alebo na niektorej z ďalších akcií na Stanici.

Tím festivalu Hory a Mesto Žilina - Linda, Peter a Peter

Tagged as: ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics