Fallgrapp, FVLCRVM
koncert
piatok 31. 10. 2014, 20.00

FallgappFallgrapp je elektroakustický projekt, za ktorým stojí muzikant Jureš Líška. V 8-člennej koncertnej zostave spájajú naživo elektroniku s husľovým triom, perkusiami, bicími nástrojmi, gitarou a spevom. Za svoju krátku existenciu si stihli zahrať na prestížnych festivaloch ako je Bažant Pohoda, Waves Bratislava, alebo United Islands, či otvárať koncert britského elektronického mága Bonoba. Debutový album Rieka (2014, Gergaz) sa stretol s pozitívnym ohlasom kritikov, stal sa albumom týždňa na Bandcampe a vo viacerých rádiách. Pravidelne sa objavujú v rotáciách nielen slovenských, ale aj zahraničných rozhlasových staníc.

FVLCRVM je bočný klubový projekt Pištu Kráľoviča z kapely nvmeri (ex-the uniques). FVLCRVM spája energické subžánre súčasnej klubovej scény od JerseyClub, Footwork či Future Garage melodickými R&B spevmi a tuhou hlboko bassovou rytmikou.

https://soundcloud.com/fallgrapp
https://soundcloud.com/fvlcrvm

Vstupné v predpredaji: 6,00 / 4,00 € (dospelí / študenti); na mieste: 7,00 / 5,00 €
Rezervácia vstupeniek: rezervacie@stanica.sk, 0948 344 606
Rezervované vstupenky je potrebné si vyzdvihnúť najneskôr 15 minút pred začiatkom podujatia, v opačnom prípade budú uvoľnené do predaja. Ďakujeme za pochopenie.

PS: Avizovaná Jana Kirschner žiaľ nakoniec zo zdravotných dôvodov nevystúpi.

Tagged as: , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics