Ako sa do Hory volá, tak sa z Mesta ozýva
sprievodný program festivalu Hory a Mesto 2014

Ku každému dobrému festivalu patrí sprievodný program a žilinské Hory a Mesto nechcú byť výnimkou. Popri viac než desiatke filmových blokov tak tento rok opäť pripravíme viacero aktivít, pri ktorých si rozhýbete sedením v sále stuhnuté svaly.

Aktívny park pre deti aj dospelýchV sobotu popoludní medzi 13.00 a 18.00 si budete môcť pod odborným dohľadom vyskúšať lezenie na cvičnej stene pod Rondlom, ktorú postavila Kaviareň a lezecká stena K2. V parku vám budú k dispozícii lanové prekážky, slackline, bungee running, hod sekerou, lukostreľba, paintball, beer crate climbing, Rambo dráha, či ďalšie aktivity z portfólia a v réžii združení Preles a Endorfun 2790 – mestské a horské centrá aktívneho oddychu. Všetky aktivity Endorfunu budú súťažné - prví traja v každej animácii získajú ceny od Endorfun a Chata Žiar. Do cvičenia typu workout (cvičenie s vlastnou váhou, t.j. bez závaží a činiek) vás zasvätí Jakub Slotta, ktorý stojí za značkou Body Beat Workout.

Popri fyzickej námahe môžete po očku sledovať päticu slovenských streetart umelcov, ktorí zamiešajú farby od nášho partnera Helios a na stene pod Rondlom predvedú, čo si predstavujú pod témou Hory a Mesto. Malovať budú: Peter Dlhopolček / P314, Peter Trmos / Pank (autor návrhu festivalového trička), Tomáš Rybár / Osem, Braňo Laho / Emilee a Marek Cina / Mr.Cina.

A to najdôležitejšie na záver. S každou vstupenkou hráte o víkendový pobyt pre dvoch v Hoteli Lesná **** vo Vysokých Tatrách. Ubytovanie pre 2 osoby na 2 noci s raňajkami a vstup do bazéna s výhľadom na Lomnický štít už čaká na jedného z vás. Šťastný majiteľ/-ka sa môže tešiť na malebné prostredie Vysokých Tatier, príjemný oddych v hoteli, Spa by L´Occitane, prvé na Slovensku a výnimočnú gastronómiu z kuchyne uznávaného šéfkuchára Petra Ďurča. Všetko, čo musíte urobiť, je odovzdať pri odchode zo sály vstupenku s uvedením mena a kontaktných údajov. A samozrejme mať šťastie pri záverečnom žrebovaní. Druhou cenou je balíček kníh s bežeckou tematikou, ktoré do súťaže venuje žilinské kníhkupectvo Artforum a treťou poukaz na tričko v streetshope BlackPitt.

Podrobný program festivalu nájdete v článku Hory a Mesto Žilina 2014.

Tagged as: , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics