Ja Ja Ja Ne Ne Ne (Pl):
Fight, fight – that´s all we can do
pohybová performance
streda 21. 5. 2014, 19.00

Ja Ja Ja Ne Ne Ne (Pl): Fight, fight – that´s all we can doDve poľské performerky sa v rámci svojho stredoeurópskeho turné zastavia aj v Žiline, aby v tejto živelnej šou predviedli ženský wrestling pohľadom súčasného tanečníka a divadelníka.

Boj ako šou pre pobavenie publika existuje už od nepamäti. Má v sebe mnoho divadelného – scénu, divákov a účinkujúcich na scéne, ktorí do toho dávajú všetko. Tam ide totiž o veľa!

Pohybová performance Fight, fight, that´s all we can do je inšpirovaná ženským wrestlingom a archetypom ženskej bojovníčky. Myšlienku boja však neponúka len na zdvihnutie adrenalínu a pobavenie. Jednotlivé obrazy v sebe skrývajú rôzne odkazy a prepojenia s bežným životom, kde môže byť boj chápaný vo viacerých rovinách. Pomedzi ne sa v jednotlivých súbojoch performerky pohrávajú s hranicou, ktorú táto šou ponúka a wrestling sa mení na tanec dvoch tiel, v ktorom balansuje hranica intimity, nenávisti, sily a vášne.

Predstavenie vznikalo v rámci rezidenčného pobytu umelcov na Stanici Žilina-Záriečie počas apríla a júna vďaka podpore Medzinárodného vyšehradského fondu.

Účinkujú: Magda Tuka, Anita Wach
Zvuk a video: Myles Stawman

www.magdatuka.com

Vstupné 5,00 / 3,00 € (dospelí / študenti)
Rezervácia vstupeniek: rezervacie@stanica.sk, 0948 344 606
Rezervované vstupenky je potrebné si vyzdvihnúť najneskôr 15 minút pred začiatkom podujatia, v opačnom prípade budú uvoľnené do predaja. Ďakujeme za pochopenie.

Tagged as: , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics