Drobné rady pre návštevníkov Noci literatúry 2014

Noc literatúryTesne pred veľkou nocou, Nocou literatúry, ponúkame ešte zopár drobných rád ako nezablúdiť, nezmeškať a vychutnať si všetky čítania bez akýchkoľvek problémov.

Priebeh čítania a informačné brožúrky
• vaša prvá zastávka môže byť ktorákoľvek z ôsmich zapojených, na všetkých sa začína čítať o 18.00 súčasne
• vaša posledná môže byť tiež ktorákoľvek, ale nezabudnite, že tou najposlednejšou je literárne ponocovanie v Artfore, ktoré začína o 22.00 a kde prebehne aj žrebovanie o knihy
• brožúrky s mapkou a potrebnými informáciami dostanete na ktoromkoľvek mieste, ktoré navštívite ako prvé

Vstupy do priestorov (alebo sledujte šípky a nápisy)
• vchod do budovy Crystal palace je oproti VÚB banke. Na najvyššie poschodie sa ale dostanete jedine výťahom, preto na toto miesto príďte trochu skôr, aby sa nestalo, že pred výťahom vznikne dlhý rad čakajúcich a nestihnete tak čítanie načas
• do budovy bývalej banky ČSOB sa vchádza zozadu
• Krajský pamiatkový úrad má rovnako vstup zo zadnej časti budovy a tiež Meštiansky dom č. 13 - z Mydlárskej ulice
• do Cirkevnej ZŠ R. Zaymusa sa dostanete starým vchodom z ulice, na ktorej je aj Aupark

Zmena v programe
Nečakané zmeny sa stať môžu vždy. Katka Labudová, žiaľ, pre zdravotné problémy čítať nebude. Želáme jej rýchle uzdravenie. V ZŠ R. Zaymusa bude namiesto nej čítať knihovníčka Jana Zurovacová z Krajskej knižnice v Žiline, ktorej ďakujeme za odvahu a chuť zúčastniť sa čítania náhle zo dňa na deň.

Počasie
Nezabudnite si dáždniky, pršiplášte, gumáky, teplé bundy.. Počasie sa rozhodlo pre dážď, ale my dúfame, že vás to neodradí. Zvuk padajúcich kvapiek má pri nočnom čítaní svoje čaro. Tešíme sa, ako si ho spoločne užijeme v nočných uliciach mesta. Dočítania priatelia!

Tím Noci literatúry

Tagged as: , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics