Akcie vydavateľstiev počas Noci literatúry

literárne ponocovanie v ArtforeNoc literatúry je v prvom rade, ako inak, o literatúre. Každý, kto sa jej zúčastní, bude mať hneď niekoľko možností ako získať rôzne knižné tituly za výnimočné ceny. A to hneď z troch rôznych vydavateľstiev.

Zľavy kníhkupectva Artforum
Kníhkupectvo Artforum poskytne pre všetkých účastníkov Noci literatúry 10% zľavu na všetky knihy v kníhkupectve a 30% zľavu na knihy z vydavateľstva Artforum. Zľavy sa však netýkajú len 14. mája. Ak si uschováte opečiatkovanú mapku Noci literatúry (so všetkými ôsmimi pečiatkami) a prídete s ňou do Artfora na Kozej ulici 20 v Bratislave alebo na Mariánskom námestí 11 v Žiline a ukážete ju pri pokladni, dostanete zľavu 30 % na knihy vydané týmto vydavateľstvom.

Súťaž Slovartu
Na každom mieste čítania môžete získať pečiatku do brožúrky, ktorú obdržíte na vašej prvej zastávke. Ak ich zozbierate všetkých osem a vypísaný kupón odovzdáte na poslednej zastávke dobrovoľníkom, budete zaradení do žrebovania o knižné tituly vydavateľstva Slovart, ktoré prebehne na záverečnom literárnom ponocovaní po 22.00 v Artfore.

Artis Omnis rozdáva
Vydavateľstvo Artis Omnis za dobrovoľný príspevok venuje všetkým návštevníkom, ktorí zájdu na čítanie aj do Múzea Alexandra Lombardiniho, knihu Žilina a Alexander Lombardini od autora Mariána Mrvu. Výťažok z tejto zbierky bude venovaný na rekonštrukciu Novej synagógy / kunsthalle Žilina.

Ďakujeme všetkým vydavateľstvám. Oplatí sa vybrať sa 14. mája za literatúrou, nemyslíte?

Tagged as: , , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics