Nič netrvá večne - GURU club memories

„Aj napriek súčasnej neľahkej ekonomickej klíme sme sa rozhodli otvoriť bránu nekomerčným umeleckým prúdom.“ Marek Kuko Kubinec pre SME v máji 2001

guru club

Keď sa v 90-tych rokoch žilinská piváreň Družica stala undergroundovým kultúrnym centrom, v podstate si to nik nevšimol. Za barom stál Tomáša Matejkovie tatko, na plote behala opica a všetci sme si mysleli, že to tak bude navždy.

Keď sa v bare Monet na Masaryčke roztáčali prvé alternatívne parties pod taktovkou pána Milana 105kg Krajčího, tiež sme si mysleli, že to bude navždy.

Keď v Bábkovom Divadle Žilina roku Pána 2000 začala krátka, ale intenzívna epocha prvého ozajstného žilinského klubu GURU, tiež sme si mysleli, že to bude navždy. Koncerty, párty, priateľstvá, lásky na celý život. Aj tá so Stanicou.

Preto sme na Stanicu pozvali Old School GURU DJ Milana 105 kg Krajčího. Ako spomienku na časy minulé - a ako upozornenie, že keď si nedáme pozor, koniec dobrý príde skôr, ako všetko dobré. Nič netrvá večne. Ale môžme sa postarať, aby to dobré trvalo čo najdlhšie.

Príďte. Tešíme sa.

Marek Kuko Kubinec
ex-GURU club, OZ Endorfun

DJ Milan 105 kg Krajčí
Guru club memories party na Stanici
sobota 12. 4. 2014, 20.00

guru club

GURU club

GURU club

GURU club

GURU club

GURU club

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics