Young Fathers (Uk), Prezident Lourajder
koncert
pondelok 24. 2. 2014, 20.00

Young FathersŠkótska psych-rap-popová partička Young Fathers si vďaka svojmu multikultúrnemu pôvodu vybudovala reputáciu tvorcov unikátnej zmesi hudobných štýlov s hiphopovým jadrom. Debutovali v roku 2008 albumom Inconceivable Child… Conceived a ďalšie 3 roky strávili na turné po Veľkej Británii a Európe. Účinkovali na popredných festivaloch T in the Park, Creamfields alebo Sónar a predskakovali na turné Simian Mobile Disco. Nahrávkami Tape One a Tape Two sa predstavili už ako vyzretí hudobníci s dôrazom na perkusívnu stránku a hutné basy. Svoju explozívnu živú show predvedú v rámci európskeho turné k novému albumu DEAD, ktorý vydáva vo februári label Big Dada, resp. Anticon.

Prezident Lourajder, čerstvý zjav na slovenskej hiphopovej scéne, prináša špinavé starosvetské ideály oldskúlového repu. Bíty má pod palcom Emil, známy z dídžejského komba Emonoizboiz.

Pripravujeme v spolupráci s agentúrou Bumbum Satori.

www.young-fathers.com
Udalosť na Facebooku: Stanica: Young Fathers (Big Dada, Uk), Prezident Lourajder

Vstupné v predpredaji 5,00 / 3,00 € (dospelí / študenti); na mieste 7,00 / 5,00 €
Rezervácia vstupeniek: rezervacie@stanica.sk, 0948 344 606
Rezervované vstupenky je potrebné si vyzdvihnúť najneskôr 15 minút pred začiatkom podujatia, v opačnom prípade budú uvoľnené do predaja. Ďakujeme za pochopenie.

Tagged as: , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics