Úspechy a kotrmelce minulého roka očami návštevníkov

Uplynulý mesiac sme od vás zisťovali spätnú väzbu ohľadom nášho minuloročného programu a pýtali sme sa aj na to, čo by ste radi videli na Stanici v roku 2014.

Nadšené poslucháčky skupiny AstronautalisZ výsledkov prieskumu vyplýva nasledujúce. Z minulého roka najviac spomínate na festivaly Fest Anča, KioSK, Hory a mesto, koncerty Julie Holter, Astronautalis a Kuba Ursínyho. Zaujali vás aj recitály Milana Paľu a Ivana Šillera, predstavenia divadelných zoskupení Farma v jeskyni a Láhor Soundsystem. Whiskyho cestovateľské prezentácie žnú úspech už dlho. Páčil sa aj film Absolventi, improvizačný večer Stretneme sa či diskusia občianskeho združenia Proti korupcii. V pamäti vám utkveli aj podujatia v Novej synagóge, najmä koncert Vlada Godára a Ivy Bittovej a séria Pódií.

Väčšina z opýtaných neuviedla žiadne podujatie, ktoré by ich vyslovene sklamalo. A tých pár vyplnených odpovedí obsahovalo napríklad divadlo od Farmy v jeskyni, SkRATu, tanečné predstavenie Xira, Ekotopfilm festival, Malý trh a niektorým nesadli koncerty Julie Holter alebo Asuna - 100 toys.

Vaše želania sa týkajú prevažne koncertnej sezóny - priali by ste si Korben Dallas, Midi lidi, klasickú hudbu v S2 a viac jazzu (toto všetko bude). Nicka Cavea a Scout Niblett by sme radi aj my, s tým prvým radšej nerátajte, o to druhé meno sa už niekoľko rokov snažíme. Okrem týchto si pýtate aj Moderat, Nino Katamadze, Saténové ruky, Cluster Ensemble, ZAZ, Žiarislava a bytosti, Dúhové eminencie alebo Jednofázové kvasenie. Môžete sa každopádne tešiť na viac podujatí súvisiacich s Horami a mestom. Portské víno v ponuke baru zatiaľ neplánujeme, ale už v týchto dňoch je možné vyskúšať novinku - nakladaný hermelín alebo utopence!

Z vyplnených dotazníkov sme vyžrebovali pätnásť, ktorým sa za spätnú väzbu odvďačíme voľným vstupom na akciu podľa vlastného výberu (okrem festivalov). Tešíme sa teda na návštevu nasledujúcich ľudí, ktorým gratulujeme a ako aj všetkým ostatným respondentom ďakujeme!

Jana Svepešová
Michaela Kučová
Martina
Miroslava
Peter Sidlovský
Michal Spáda
Tatiana Adamcová
Peter Kizek
Peter Walder
Daniela Hanusová
Nikola Košnarová
Marek Repčík
Michala Várnai
Marek & Alžbeta
Jana Hrabovská

Tagged as: , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics