Divadelné centrum Martin: Janko Hraško
divadlo pre deti
sobota 1. 3. 2014, 15.30, 17.00
vypredané!

Obe predstavenia sú vypredané, ďakujeme za pochopenie.

dub_0068Bábková rozprávka o malom - veľkom hrdinovi z rodu Hraškovie. V prekrásnej farebnej kompozícií a marionetovom prevedení Vám bude vyrozprávaný príbeh odvahy a vynaliezavosti. Uvidíte, že ak sa niekto zmestí do volského ucha, neznamená to, že sa nemôže stať zbojníckym kapitánom. Janko o nič väčší ako hrášok, sám predvedie, že sa nebojí a nemá hneď plné gate. Prekoná všetky prekážky a dotiahne veci do šťastného konca.

Scenár a réžia: Roman Slanina
Scéna a marionety: Martin Dubravay
Hrajú: Alena Vojteková, Michal Rosík

Predstavenie je vhodné pre všetkých ľudí od 3 rokov. (Napriek tomu, že naštudovanie je určené deťom v predškolskom veku, prajeme si, aby navodila stav detskej duše každému .)
Dĺžka trvania predstavenia je približne 45 minút.

Obe predstavenia sú vypredané, ďakujeme za pochopenie.

Vstupné: 3,00 € / osoba.
Po predstavení sa deti môžu zúčastniť jednoduchej výtvarnej dielne (je zahrnutá v cene vstupného). Obmedzená kapacita sály, vstupenky vám doporučujeme si rezervovať: rezervacie@stanica.sk, 0948 344 606.
Rezervované vstupenky je potrebné si vyzdvihnúť najneskôr 15 minút pred začiatkom predstavenia, v opačnom prípade budú uvoľnené do predaja. Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na vás!

logoDivadelné centrum Martin je spoločnosť, ktorá funguje od roku 2008 a ponúka prvotriednu kvalitu na trhu organizovaných predstavení pre deti a mládež . Navštevujú školy po celom Slovensku, majú odohratých viac ako 3000 predstavení s výbornými referenciami od detí aj pedagógov.

Tagged as: , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics