V decembri 3 pidipondelky a prvé 3 pokusné utorky!

11052749653_60a9df291f_zKeďže pidipondelky miestami prerastajú možnosti ateliéru, zatiaľ čo filmové utorky stále zívali prázdnotou, oba zámery sme voľne prepojili a pozývame vás na decembrový experiment. Všetky predvianočné utorky pasujeme na pidiutorky - neváhajte a využite to!
V decembri si viacerými aktivitami uctíme vtáctvo. Driapať perie nebudeme, ale nebude nám vadiť ak na dielňach vznikne podobná atmosféra. Na radu prídu klasické tlačené aj animované pohľadnice a dokončíme aj hlinené pokladničky.
V pidiponuke decembra nebude chýbať grafika, modelovanie, nepečené pečenie, animácia a aktivita so zvukom. V detskom kútiku v kaviarni pre vás pribudne predvianočný darček - nová preliezačka.

pondelok 2.12. - stromček na Stanici obýva straka, pletiarka a šiatorník - ako asi vyzerajú ich vianočné ozdoby? (vyrábanie vianočných ozdôb)
utorok 3.12. - dziny dziny dziny mám prasiatko - hádajte z čoho? (modelovanie z hliny a zdobenie stromčeka)
pondelok 9.12. - exkurzia v grafickej dielni Uutěrky (výroba a tlač vlastných vianočných pohľadníc)
utorok 10.12. - plôšková pidianimácia (jednoduchá hra s obrázkami pod kamerou)
pondelok 16.12. - krmítka pre vtákov v záhrade a zdravé nepečené dobroty pre nás (tvorenie s potravinami)
17.utorok - nepečené pečenie 2 a nahrávanie zvukov 1 - (zvuková dielňa a zdravé maškrtenie)

…ďalšie 3 týždne si užite vianočné a novoročné radovánky a budeme sa na vás opäť tešiť v týždni od 13. januára roku 2014…

Pidipondelky sú tvorivé podvečery pre rodiny s deťmi v batoľacom a predškolskom veku. Prebiehajú v čase od 15.00 do 18.00, začiatok a koniec si určujete sami, nie je potrebné sa prihlasovať. Platí sa dobrovoľné vstupné 2,- € do prasiatka.

Tagged as: , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics