Vintage secondhand počas KioSK-u

vintage-obrazok
Vintage secondhand nájdete otvorený v piatok od 15.00 do 20.00 a v sobotu od 10.00 do 16.00. Čím skôr prídete, tým lepší výber budete mať!

Na júlovom Malom trhu (piatok 26. a sobota 27. 7.) znova nájdete Vintage secondhand shop. Môžete do neho priniesť vaše nechcené, čisté a zachovalé šatstvo. Vyčistite si skriňu a zarobte peniaze!

Oblečenie, topánky, kabelky a ďalšie vhodné doplnky prineste na Stanicu v pondelok 15. 7. alebo vo štvrtok 18. 7. medzi 17.00 a 19.00 a odovzdajte ho Kristíne (Tá ho od vás rada preberie a zaznačí si na vás kontakt. Na trhu ho za vás bude aj predávať.).

Podmienky
- predajná cena jedného modelu nemôže byť vyššia ako 5 €
- vstupný poplatok je 2 €
Tešíme sa na vaše kúsky!

Kontakt
Kristína
0948 24 98 90
kristin.nulle@yahoo.com

Tagged as: , , , , , ,

2 Komentáre

  1. dobry den,

    skusam volat na uvedene tel. c., ale je momentalne nedostupne.

    chcem sa spytat na second hand…mam doma spustu veci i doplnkov, ktore rada predam za symbolicku sumu. chapem to spravne, ze vo stvrtok 18. 7. najneskor je potrebne veci doniest na stanicu? musia uz byt ocenene, alebo to urobime spolocne? kedy vo stvrtok-v akom case? a najdolezitejsia otazka-v dnoch, kedy sa kona second hand - 26. a 27. jul budem mimo zilinu. je mozne tp zprganizovat tak, ze by sa veci predavali aj bez mojej ucasti?
    dakujem velmi pekne za odpoved, v pripade potreby mi prosim volajte na 0902 230 621

    s pozdravom

    petra sara pp

  2. Ahoj,

    my už sme spolu hovorili v telefóne…ale pre všetkých, ktorý majú náhodou tú istú otázku:

    Na Stanici budem vo štvrtok 18.7. od 17h do 19h, takže mi môžete nosiť vaše kúsky (teda oblečenie, topánky, tašky, kabelky a iné doplnky), pokiaľ možno čisté a nepoškodené.

    Systém secondhand shopu je taký, že aby tam každý, kto sa chce svojich starých vecí zbaviť, so svojim oblečením počas Malého trhu nemusel stáť, všetky veci pozbierať ja a na Malom trhu 26. a 27.7. ich budem vo vintage secondhand shope predávať. (takže osobná účasť predávajúcich v sekáči na Malom trhu naozaj nie je nutná).
    Potom rozdelím peniaze (podľa toho, čo sa predalo a komu to patrilo) a budem kontaktovať pôvodných majiteľov, aby som im tie zarobené peniažky doručila (a prípadne aj ich nepredané veci).

    Tak dúfam, že je všetko jasné, keby nie, píšte na kristin.nulle@yahoo.com alebo volajte na 0948 249 890.

    Prajem pekný deň!

    Kristína

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics