Svetový deň pletenia na verejnosti
Kto si chce v júni zapliesť na schodoch synagógy?

kozmoknitingkidNovú synagógu čaká 6 nových atraktívnych pootvorení. V rámci posledného z nich - v sobotu 15. júna, ktoré je primárne zamerané na rodiny s deťmi (Pódium #6 Hviezdna derniéra nielen pre deti), hosťujeme aj lokálne stretnutie hlásiace sa k Svetovému dňu pletenia na verejnosti.

Účel takéhoto podujatia je veľmi jednoduchý - prepliesť sa s inými a zdieľať radosť zo spoločnej zručnosti a záľuby. Je to sympatické stretnutie a robia tak tisíce ľudí na celom svete (nielen ženy a nielen babičky.-) . Ručné pletenie zjavne ani u nás celkom nevymizlo, v súčasnosti dokonca zažíva jemnú renesanciu - ručná práca ako taká je celkovo “in”, pletené výrobky sú žiadúcim módnym artiklom. Asi len keby toho času bolo o čosi viac…nájdete si aspoň jedno popoludnie?

Klub “Na dobrej vlne”, ktorý sa schádza dvakrát do mesiaca na Stanici pozýva aj ďalších nadšencov, ktorí by chceli toto verejné stretnutie pletiarov akokoľvek podporiť.

mostlyknitters-7333011Pomôcť s organizáciou podujatia môžu zdatní pletiari aj úplní začiatočníci. Špeciálnym zámerom prvého takéhoto dňa v Žiline bude odovzdávať zručnosť pletenia aj deťom. Ak ovládate techniku a budete trpezliví ju naučiť niekoho ďalšieho, neváhajte.! Ak vás pletenie láka, natrafili ste na správnu udalosť. A ak máte v zásobe prebytočné pletacie materiály, ktorých sa chcete zbaviť, budeme vám za ne vďační… Jednoducho, ak máte akýkoľvek nápad či možnosť k tejto udalosti prispieť, v máji a v júni nás na Stanici nájdete ešte 2x - vo štvrtky 16. mája. a 6. júna. - vždy od 17.00 cca do 19.00 - zastavte sa. Ak to v týchto časoch nejde, kontaktovať nás môžete tiež telefonicky alebo mailom - 0907 178 756, hanka@stanica.sk

Na dobrú vlnu sa samozrejme môžete naladiť aj priamo na mieste, 15. júna popoludní - ak v čase medzi 13.00 - 18.00 prídete s akýmkoľvek svojim pletením v taške a prisadnete si k ostatným na stoličky či na schodisko pred budovou. Nezabudnite so sebou zobrať deti, pre ktoré je celé popoludnie určené.

Tagged as: , , , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics