Nový cirkus La Putyka hrá v Ostrave a jeden z vás môže vyhrať 2 lístky

Strhujúce predstavenia plné napätia i humoru na pomedzí cirkusu a divadla, akrobacie na šáloch, lanách, trampolíne alebo na teeterboarde, klauniáda, tanec, živá hudba … To všetko čaká na návštevníkov architektonicky zaujímavej novej sály Gong v bývalom plynojeme v ostravských Dolných Vítkoviciach od 30. marca do 9. apríla 2013, kedy tu bude hosťovať so všetkými svojimi predstaveniami (La putyka, Up’End’Down, Slapstick Sonata, Risk) najznámejší český súbor nového cirkusu La Putyka.

la_putyka Určite odporúčame spraviť si do Ostravy výlet a pre dvoch z vás to môže byť aj zadarmo - dostali sme od organizátorov dva lístky na predstavenie La Putyka 31. marca 2013, ktoré vyhrá vyžrebovaný majiteľ staničnej celoročnej permanentky. Všetci tí, ktorí ste si predplatili celý rok na Stanici a chcete 2 lístky na La Putyku, napíšte email na info@stanica.sk s textom “La Putyka - Idem na cirkus”. Ak ešte permanentku nemáte, stále máme pár kusov na Stanici na predaj a okrem výletu na La Putyku získate za štyri eurá (študenti menej ako tri) mesačne aj na viac než 200 akcií do konca roka na Stanici. Žrebovanie sa uskutoční v utorok 26. marca 2013 o 12.00, tak máte týždeň.

Všetky štyri predstavenia patria k tomu najzaujímavejšiemu, čo v Čechách v oblasti nového cirkusu vzniklo. Už legendárne predstavenie La putyka, ktoré sa okrem mnohých ďalších cien stalo inscenácia roku 2009, kombinuje akrobaciu, tanec, bábky a športové výkony. Čo sa naháňa v hlavách krčmových štamgastov, predvádzajú majstri v akrobatických skokoch na trampolíne, profesionálni tanečníci alebo majster bojového umenia wu-shu. Up’End’Down je príbehom človeka, ktorý žije len so svojimi spomienkami. Žánrovo predstavenie zaujme spojením vzdušnej akrobacie, tanca, bojových umení a živej hudby. Predstavenie Slapstick Sonata spája vrcholnú akrobaciu, Mozartovu sonátu s grotesknou komédiou éry nemého filmu. Vzdušná akrobacia, pády, klaunské hlúposti, tanec, živá hudba a divadelné prvky, to všetko sa spája vo voľne plynúcom prúde odkazov na žánre od klasickej opery po grotesku. Lietajúce nože aj šípky, akrobacie na trampolíne aj CYR Wheel-e, nové cirkusové disciplíny, projekcie, živá hudba, šálka kávy v šesťmetrovej výške a predovšetkým riziko ako hlavná téma - na to sa zase môžu tešiť diváci predstavenia Risk, ktoré malo tento rok v januári premiéru.

Ak ste nevyhrali alebo nemáte permanentku na Stanicu, vstupenky si môžete stále kúpiť v sieti Ticketportal a tiež na recepcii Gongu v Dolných Vítkoviciach – gong.recepce@vitkovice.cz, +420 726 902 281, stoja od 250 do 590 Kč, študenti, seniori a ZŤP majú zľavu.

TV spot k celej prehliadke La Putyky v Ostrave nájdete na www.youtube.com.
Viac info o súbore na www.laputyka.cz.

Tagged as: , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics