Výzva: Od februára do septembra dobrovoľníkom v Gdansku

Možnosť vycestovať na 8-mesačnú dobrovoľnícku službu do poľského Gdansku

Cez Európsku dobrovoľnícku službu nielen hosťujeme, ale aj vysielame mladých ľudí do iných krajín a organizácií, v ktorých pomáhajú, učia sa a naberajú nové skúsenosti a zručnosti. Len prednedávnom sa z arménskeho Jerevanu vrátila Michaela Hrbáčková, ktorá strávila osem mesiacov prácou s hendikepovanými deťmi v miestnom rehabilitačnom centre.

V súčasnosti máme možnosť vyslať dobrovoľníka či dobrovoľníčku na 8 mesačný pobyt v neziskovej organizácii Fundacja Projekt: Kultura venujúcej sa komunitným a kultúrnym projektom v poľskom Gdansku. Spolu s ďalšími štyrmi zahraničnými dobrovoľníkmi bude pripravovať a realizovať sociálno-umelecké projekty pre obyvateľov Gdansku, Sopote a Gdynie. Projekt zahŕňa financie na cestovné, ubytovanie, stravu a vreckové. Dobrovoľník má k dispozícii zdravotné poistenie a jazykový kurz. Projekt sa začína vo februári 2013 a trvá do konca septembra, je určený pre ľudí vo veku od 18 do 30 rokov.

Potenciálni záujemcovia môžu kontaktovať Dušana Dobiaša na dusan@stanica.sk alebo 0908 186 140, ktorý poskytne bližšie informácie.

Viac informácií o projekte a hostiteľskej organizácii nájdete na:
http://projektkultura.org/
http://www.facebook.com/ProjektKultura

Mládež v akcii

Tagged as: , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics