Video Report: Niki Žveglič (časť 1/3)

Ok, rozhodol som sa dať všetky svoje videa na jedno miesto a predstaviť ich verejnosti. Samozrejme dúfam, že ste ich už videli, aspoň niektoré z nich. Nachádzaju sa tu tri „Video správy“, v prvej časti predstavím svoje najstaršie videá.

Tim Holehouse Blues concert in Bar Stanica

Moje meno je Niki Žveglič, pochádzam zo Slovinska a momentálne som EVS dobrovoľníkom tu v Stanici. Do Žiliny som prišiel v septembri 2011 pracovať ako dobrovoľník na jeden rok. Jednou z mojich úloh bola video dokumentácia akcií v Stanici a editácia videa. Moje ďalšie úlohy boli napríklad: kancelárske práce, distribúcia plagátov a letákov po meste, kontrola a predaj lístkov na akciách, práca v bare, galérii, príležitostne tiež pomoc pri rekonštrukcii priestorov, maľovanie, úprava záhrady, technická výpomoc na akciách, a pod. Spolu s ďalšími dobrovoľníkmi (Mathilde, Nataša, Tine a David) zo Stanice sme vo februári zorganizovali EVS karneval. Tiež som mal možnosť uskutočniť môj vlastný projekt, spolu s Natašou sme zorganizovali Slovensko - Slovinský koncert, na ktorom sme ponúkli aj Slovinské drinky v špeciálnom minibare. Video z tejto akcie uvidíte v nasledujúcej správe.

Mojím najobľúbenejším koncertom tu v Stanici bol určite bluesový koncert Tima Holehousea v októbri. Pochádza z UK a hrá simple blues. V Žiline predviedol sólo, no vystúpil tiež so svojou kapelou a niektorými ďalšími hudobnými projektmi. Takže nech sa páči, užijte si toto video z jeho koncertu:

Ak sa vám páčila jeho experimentálna časť koncertu, tu si môžete pozrieť ďalšie video:

A tu je skladba „Redemption“ , o ktorej Tim povedal, že by sa mohla objaviť v nasledujúcej časti TV show “Sons of Anarchy”:

V budúcnosti budú k dispozícii tiež krátke reportáže z „Veganských nedelí“, ale teraz si môžete pozrieť teoretickú časť Prvej veganskej nedele, organizovanej Natašou Prelog s pomocou Jakuba Slováka:

Ak máte radi párty, potom si určite musíte pozrieť toto video:

Dve promo videá:

A nakoniec niečo trošku staršie:

Pekný deň …

Mládež v akcii

Niki Žveglič (Slo), dobrovoľník na Stanici v rámci Európskej dobrovoľníckej služby programu EÚ Mládež v akcii.

Tagged as: , , , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics