The Swan Bride
koncert / krst nového albumu
piatok 28. 9. 2012, 20.00

The Swan BridePo predchádzajúcom EP „Monsters In Your Drawers“ a debutovej platni „2“ vydáva žilinská skupina The Swan Bride nový eponymný album. Do popredia sa okrem odvážneho zvuku dostávajú melódie aj samotný skladateľský a inštrumentálny potenciál skupiny vysoko prevyšujúci domáci priemer. Muzikanti si tu dávajú záležať na detailoch a vytvárajú tak ojedinelý umelecký zážitok. Koncert v S-dvojke bude zároveň krstom novinky, tešiť sa tak môžete na (ne)jedno prekvapenie.

Nezameniteľná hudba The Swan Bride s nádychom rockabilly, blues, post punku, surf rocku aj divadelného variété, v ktorej hudobníci šikovne kombinujú odkaz rokov minulých so zvukom modernej svetovej rock´n´rollovej scény, uspokojí fanúšikov kvalitne spracovanej gitarovej tvorby, zmysluplných textov aj priaznivcov hororovej atmosféry.

www.theswanbride.com

Pred koncertom premietneme surferský film Year Zero (Joe G, 2011) s originálnou hudbou od The Black Mountain, ktorý produkovala surf a skate značka Globe. Za jeho zapožičanie ďakujeme firme Avropa, výhradnému distribútorovi značky Globe pre Slovenskú republiku.

Vstupné: 5,00 / 3,00 € (dospelí / študenti)
Lístky sú v predaji v bare na Stanici, denne od 12.00 do 22.00 h. Rezervácie neprijímame, platí len osobný odber.

Fotografie nájdete na našom flickri TU.

Tagged as: , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics