Zvukári a producenti na Yamaha workshopy!

Náš dlhoročný partner v oblasti ozvučovacej techniky, firma TM Sound s.r.o., organizuje vo svojej predajni Melody v apríli sériu workshopov pre technikov, producentov alebo umelcov, ktorí majú záujem blžšie spoznať techniku značky Yamaha. Na troch prakticky orientovaných dielňach majú účastníci možnosť (do)vzdelať sa v ovládaní a používaní mixážnych pultov a syntezátorov od tohto výrobcu. Workshopy vedú skúsení profesionáli, ktorí predvedú zariadenia, zodpovedia otázky alebo odporučia najefektívnejšie postupy pri práci s ozvučovacou technikou.

Prvý workshop, zameraný na digitálny pult Yamaha O1V96i sa koná 18. apríla. Ďalšie dva (19. a 24. apríla) budú pre používateľov alebo záujemcov o klávesové nástroje Motif XF a Tyros 4.

Yamaha workshop

Všetky tri kurzy začínajú o 17.00 v predajni Melody a sú bezplatné. Predajňu Melody nájdete na Bytčianskej ulici, v novej budove vedľa čerpacej stanice Žilina - Považský Chlmec (v smere od mesta po pravej strane). Záujemcovia, rezervujte si svoje miesta telefonicky na 041 2028 909 alebo emailom na info@melodyshop.sk. Kapacita je obmedzená.

Viac info:
www.tmsound.sk
www.melodyshop.sk

Tagged as: , , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics